X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un imigrant german în vîrstă de 128 de ani a anunțat că el este Adolf Hitler

28 iun. 2017,, 00:00   Externe
5670 0

Un imigrant german în vîrstă de 128 de ani care locuiește în Argentina susține că el este adevăratul Adolf Hitler.


Bărbatul în etate a făcut o mărturisire șocantă într-un interviu oferit ziarului „El Patriota” editat în limba spaniolă. Bărbatul care se dă drept fostul dictator german a recunoscut că în ultimii 70 de ani s-a ascuns de pedeapsă sub un nume fals. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu cred cu adevărat în cele mărturisite, deoarece bătrînul este bolnav de demență.
Ziarul „El Patriota” a dedicat recent un material întreg interlocutorului neobișnuit. Imigrantul german în vîrstă de 128 de ani din Argentina susține că el este adevăratul Adolf Hitler!
Mărturisirea șocantă a fost făcută de un bărbat pe nume Hermann Gutenberg. El susține că în ultimii 70 de ani s-a ascuns de pedeapsă pentru crimele sale.
Bătrînul susține că el a decis să mărturisească pentru că serviciile de securitate israeliene au oprit căutarea criminalilor de război de pe vremurile celui de-al Doilea Război Mondial. Bărbatul, de asemenea, nu-și recunoaște vina (sau vina celui drept care pretinde), deoarece după cum spune el, totul ar fi arătat foarte diferit dacă el ar fi cîștigat războiul. El a anunțat de asemenea că intenționează să scrie o autobiografie, care va clarifica faptele necunoscute din viața sa.
Totuși, mulți nu au luat în serios mărturisirea bătrînului, deoarece bărbatul suferă de demență senilă. În mărturisirea lui nu crede chiar soția lui, Angela Martinez, cu care el trăiește deja 55 de ani. Cu toate acestea, ea admite că bărbatul ar putea fi implicat în crime de război, dar el nu poate fi Adolf Hitler. De asemenea, soția lui a spus că soțul ei suferă de boala Alzheimer și pînă acum niciodată nu a pomenit și nici nu și-a amintit că el ar fi fostul dictator al Reich-ului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?