Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Tour de France: la Dusseldorf, ŠKODA KAROQ va participa la startul festiv al cursei

26 iun. 2017,, 17:15   Ştiri Auto
2069 0

ŠKODA KAROQ va participa la startul Tour de France, care în acest an va demara a 104-a oară. Prima etapă a turului va începe la 1 iulie la Dusseldorf. Noul SUV compact al brandului ceh , pe post de automobil de serviciu, va participa la cursele cronometrate cu start separat, pe o distanță de 14 km. Trei ŠKODA KAROQ vor însoți echipele Dimension Data (RSA), Lotto Jumbo (Olanda) și Lotto Soudal (Belgia), care vor lupta aprig pentru zecimi de secundă. Noul model va apare pe drumurile comune. Premiera mondială ŠKODA KAROQ a avut loc în mai, curent, la Stockholm. Brandul ceh este partenerul oficial și sponsorul auto a celei mai mari curse de ciclism din lume deja de 14 ani.

Pe parcursul cursei Tour de France, 198 de cicliști din 22 echipe vor parcurge distanța de 3 540 km. Pentru prima oară în cei 30 de ani, startul solemn al competiției (Grand Départ) va fi dat în Germania. În a. 1987 prima etapă a cursei a avut loc la Berlin, de această dată – la Dusseldorf.
Trei automobile ŠKODA KAROQ vor însoți echipele Dimension Data din Africa de Sud, Lotto Jumbo din Olanda și Lotto Soudal din Belgia la cursele cronometrate cu start separat, pe o distanță de 14 km. Noutatea de la ŠKODA va apare în premieră, fără camuflaj, pe drumurile comune în ajunul startului vânzărilor în Europa, preconizat pentru sfârșitul anului curent.

Designul emotiv și dinamic ŠKODA KAROQ corespunde ideal spiritului legendarei curse. Deși SUV-ul compact, echipat cu o cutie mecanică în 6- sau 7- trepte nu are numărul de viteze al bicicletelor de curse, sistemul de reglare DCC ( Dynamic Chassis Control), posibilitatea de selectare a regimului de conducere, servodirecția electromecanică garantează o dinamică perfectă pe orice drum. Noutatea oferă o gamă din 5 motoare de la 115 la 190 c.p. salonul spațios ŠKODA KAROQ asigură personalului cursei nivelul maxim de confort și plasarea echipamentului necesar. Grație WiFi, care asigură conectarea permanentă la Internet, pasagerii pot rămâne on line pe parcursul întregii curse. ŠKODA KAROQ este primul model al brandului ceh, dotat cu panou de bord digital în totalitate, configurația căruia poate fi personalizată în funcție de preferințele fiecăruia. În sfârșit, printre numeroasele soluții gen Simply Clever, un loc aparte are pedala virtuală, care permite deschidere a portbagajului fără implicarea mâinilor.

Istoria mărcii ŠKODA este strâns legată de ciclism. Fondatorii mărcii Václav Laurin și Václav Klement, acum 122 de ani, și-au început businessul cu producerea bicicletelor, după care au trecut la producerea automobilelor. Ciclismul este piatra de temelie a strategiei de sponsorizare ŠKODA. Plus la Tour de France și Turul Spaniei (Vuelta a España) producătorul ceh susține și un șir de alte evenimente sportive de talie internațională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?