Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Mai mulți taximetrişti din capitală au fost penalizaţi (VIDEO)

26 iun. 2017,, 14:15   Societate
2171 0

Angajaților unei companii de taxi din Chișinău le-au fost întocmite procese verbale cu privire la contravenţii.

Poliţiştii au acţionat în cadrul operaţiunii Inspectoratului de Poliţie Chişinău pentru depistarea contravenienţilor la volan, desfășurate în zilele de odihnă, relatează NOI.md.

Cinci şoferi angajați într-o companie de taxi au fost acuzaţi de încălcarea regulilor de exploatare a automobilelor şi de atitudine neglijentă faţă de securitatea pasagerilor în timpul călătoriilor. Acestora le-au fost întocmite procese verbale de contravenţii cu aplicarea amenzilor. Suma totală a penalităţilor a constituit 3000 de lei. Managerilor le-au fost expediate notificări despre detectarea neregulilor în funcţionarea automobilelor, care aparţin acestei companii de taxi.


În timpul operaţiunii desfăşurate pe 24-25 iunie, angajații Secţiei de supraveghere a transportului şi circulaţiei rutiere de pe lîngă Inspectoratul de Poliţie Chişinău s-au deplasat de 41 de ori la locul accidentelor rutiere. Cu procese verbale de contravenţii administrative s-au ales 12 şoferi, cărora li s-au aplicat amenzi în mărime de 1,5 mii de lei şi puncte de penalizare. În legătură cu celelalte cazuri se efectuează acţiuni de anchetă cu determinarea gradului de culpabilitate a implicaţilor în accidente rutiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?