Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Site-ul guvernatorului din Ohio a fost piratat de susținători ai Statului Islamic

26 iun. 2017,, 11:50   Ştiinţă şi IT
2568 0

Site-ul guvernatorului din Ohio, John Kasich, s-a numărat printre mai multe site-uri guvernamentale ale statului american care au fost duminică țintă a unor atacuri informatice comise de susținători ai Statului Islamic, a informat luni presa americană, relatează DPA.


'Vei fi tras la răspundere (președintele american Donald) Trump, tu și toți oamenii tăi pentru fiecare picătură de sînge vărsată în țările musulmane', se arată într-un mesaj pe fond negru postat pe site-ul lui Kasich. 'Iubesc Statul Islamic', se putea citi într-un alt mesaj semnat 'Hacked by Team System DZ' (Piratat de Echipa System DZ).

Pentru moment nu se știe cine este grupul care a piratat site-urile guvernamentale.

Gruparea a piratat și site-ul soției lui Kasich, Karen Kasich, cel al Departamentului de Reabilitare și Corecție din Ohio, Biroul Forței de Muncă, Comisia de Control a Cazinourilor, Medicaid și un birou al Ministerului Sănătății.

Site-ul guvernatorului a fost imediat redeschis, însă unele din celelalte site-uri afectate, inclusiv cel al lui Karen Kasich și cel al Departamentului de Reabilitare și Corecție, au rămas în continuare închise pentru mentenanță.

'Toate serverele afectate au fost deconectate și investigăm modul în care acești hackeri au reușit să pătrundă în aceste site-uri', a spus Tom Hoyt, purtătorul de cuvînt al Departamentului pentru Servicii Administrative din Ohio citat de CNN.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?