X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O fată de 14 ani, căzînd din telegondolă, este prinsă de trecători (VIDEO)

27 iun. 2017,, 04:00   Externe
4299 1

O fată de 14 ani a ajuns la spital după ce a căzut de la 8 metri dintr-o telegondolă, într-un parc de distracții din New York. Tînăra a fost prinsă de oamenii prezenți la fața locului.

Matthew Howard, un american în vîrstă de 55 de ani, le-a povestit jurnaliștilor că se pregătea să părăsească parcul de distracții Six Flag Great Escape cînd a auzit țipetele de ajutor ale fetei de 14 ani care atîrna de o telegondolă, la 8 metri înălțime. Bărbatul și-a luat fiica și, împreună cu ea, s-au așezat sub gondolă și au încurajat-o pe fată să-și dea drumul, asigurînd-o că o vor prinde. La un moment dat, fata nu a mai putut să se țină, dar cei doi au reușit să o prindă și tînăra a fost transportată la un spital din apropiere.

Polițiștii și personalul parcului de distracții au inspectat telegondola și spun că toate echipamentele de siguranță erau funcționale și nu se știe pentru moment cum a ajuns fetița să atîrne de scaun. „Siguranța și securitatea oaspeților noștri reprezintă prioritatea noastră principală, nu pare să existe vreo funcționare defectuoasă a cursei, dar am închis atracția pînă cînd se va finaliza o revizie aprofundată. Continuăm investigația, iar gîndurile și rugăciunile noastre sînt cu fetița și cu familia acesteia”, au declarat oficialii parcului de distracții într-un comunicat de presă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?