X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Inspectorii ANSA au "răscolit" în magazinul unde a fost bătută o jurnalistă

23 iun. 2017,, 14:52   Societate
6738 3

Doi inspector ai ANSA au răscolit în magazinul de pe strada Mihail Sadoveanu 19/1, unde un fotoreporter a fost bătută pentru că ar fi fotografiat un produs cu termen de valabilitate expirat, notează NOI.md.

Potrivit constatărilor făcute de specialiști, unitatea comercială funcţionează în lipsa autorizaţiei sanitar-veterinare, personalul nu dispune de echipament de protecţie şi n-a trecut controlul medical obligatoriu. Nu sînt respectate condiţiile de păstrare a produselor uşor alterabile ( plăcintele cu umplutură de carne, varză şi cartofi sînt păstrate la temperatura de 30-33 grade, în timp ce ar trebui păstrate la temperatura de +2-+4 grade C.

Pentru aceste produse n-au fost prezentate certificate de confirmare a provinienţei şi calităţii. În gheretă au fost depistate produse de origine animală salam (Saleami semiafumat), salam (servilat pastoral), piept de porc condimentat, caviar de somon, - toate cu termen de valabilitate expirat. Pentru aceste produse , de asemenea, n-au fost prezentate certificate ce ar confirma provinienţa şi calitatea lor. Produsel enumerate au fost retrase din cicuitul comercial.

Pentru încălcările şi neconformităţile depistate agentul economic va fi amendat de la 3000 la 7500 de lei. Suma exactă a amenzii va fi stabilită în şedinţa comisiei de examinare a proceselor verbale, de pe 29 iunie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?