Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Mesajul lui Dodon cu prilejul Zilei Funcționarului Public

23 iun. 2017,, 11:00   Societate
1638 1

Republica Moldova are un corp de funcționari publici bine format, care posedă cunoștințele și abilitățile necesare în realizarea angajamentelor asumate față de cetățeni.

Declarația aparține președintelui Igor Dodon și a fost făcută cu prilejul Zilei Funcționarului Public. Demnitarul le-a urat funcționarilor de stat din țara noastră „să fie un model de corectitudine și de integritate într-o țară democratică”, relatează NOI.md.

„Serviciile publice au o influenţă decisivă asupra calităţii vieţii oamenilor şi sînt esenţiale pentru societate în ansamblul ei. De aceea, pentru ca cetățenii să beneficieze de suportul unui sistem bine coordonat, statul are nevoie de funcţionari competenţi, care să îndeplinească consecvent înaltele standarde prestabilite. Fiind în slujba poporului, pot afirma cu mîndrie că Republica Moldova are un corp de funcționari publici bine format, care posedă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a realiza angajamentele asumate față de cetățeni”, a menționat Dodon.

Șeful statului a mai spus că pentru el activitatea în sfera publică a fost o platformă de avansare în carieră, iată de ce cunoaște îndeaproape greutățile cu care se confruntă zi de zi funcționarii publici.

„Apreciez înalt implicarea voastră, prin devotament și atitudine responsabilă în administrarea corectă a instituțiilor publice. De altfel, cunosc această muncă asiduă care m-a format, de-a lungul anilor, ca demnitar de stat. Vă asigur că cunosc problemele cu care vă confruntați, or, începutul mandatului de președinte îmi oferă timpul și șansa de a contribui la îmbunătățirea condițiilor dumneavoastră de muncă, la o remunerare decentă și la oferirea oportunităților de perfecționare continuă, inclusiv peste hotarele țării”, a adăugat președintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?