Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Astăzi, în Moldova este sărbătorită Ziua Funcționarului Public

23 iun. 2017,, 08:41   Politică
3821 2

Astăzi, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua Funcționarului Public, notează NOI.md.

Cu această ocazie, prim-ministrul țării, Pavel Filip a transmis un mesaj de felicitare, menționînd că activitatea în serviciul public nu este una ușoară, pe umerii funcționarilor căzînd responsabilitatea implementării și realizării politicii statului.

”Motivarea și îmbunătățirea sistemului de remunerare a funcționarilor publici este un subiect actual în agenda Guvernului. Deja am făcut primii pași și am elaborat un nou Concept al sistemului de salarizare în sectorul bugetar. Personal îmi doresc să creez toate condițiile în serviciul public pentru a menține funcționarii performanți în administrația publică și acest lucru este posibil”, a menționat premierul.

Funcționarii publici sînt cei care direct interacționează cu cetățenii, astfel profesionalismul cu care își îndeplinesc atribuțiile, contribuie la sporirea încrederii cetățenilor în Guvern, a mai notat Filip. Totodată prim-ministrul a venit cu un îndemn tinerii absolvenți, ca aceștea să se încadreze în activitatea autorităților publice, să facă parte din corpul de funcționari publici care vor face din Moldova un stat prosper bazat pe principiile europene de administrare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?