Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

O chelneriţă deservea un bărbat care o jignea! După moartea lui a avut un ŞOC

23 iun. 2017,, 02:30   Externe
3642 0

O chelneriţă a servit ani de zile un bărbat care o jignea! După moartea lui a avut un ŞOC

Melina Salazar este chelneriţă, iar timp de 7 ani a servit, zi de zi, un bărbat care o trata cu superioritate, o jignea şi îi vorbea urît de fiecare dată.

Walter Swords, un bătrîn trecut de vîrsta de 80 de ani, îşi făcuse un obicei din a veni zilnic la restaurantul în care lucra Melina, pentru a-şi lua masa acolo. După jigniri şi un comportament neadecvat la adresa angajaţilor, aceştia au refuzat să-l mai servească, Melina fiind singura care a acceptat această provocare.

Femeia îi aducea mereu ceea ce bătrînul comanda, nu îi lua în seamă cicălirile, ba chiar îi zîmbea de fiecare dată.

După 7 ani în care se prezenta zilnic la restaurant, bărbatul nu a mai apărut. Iar după o săptămînă Melina a fost contactată de un avocat.


„Eu îl reprezint pe domnul Walter, care s-a stins din viaţă cu o săptămînă în urma. Ştiu că eşti surprinsă, dar el m-a trimis cu un mesaj. Pentru că ai fost atît de bună şi răbdătoare cu el, Walter a hotărît să îţi lase o moştenire. Este vorba de un bacşiş de 50.000 de dolari şi o maşină.”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?