X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Pur și simplu fermecătoare! Are 71 de ani și s-a îmbrăcat ca o prințesă (FOTO)

23 iun. 2017,, 05:00   Externe
5457 0

Este o actriță de talie mondială, cîștigătoare unui premiu Oscar, are 71 de ani și apariții de excepție pe covorul roșu. Acum i-a dat pe toți pe spate cu rochia de prințesă pe care a purtat-o la ceremonia de închidere a Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo.

A reușit întotdeauna să țină ștafeta ridicată în ceea ce privește stilul vestimentar, dar a fost chiar o surpriză să o vedem pe Helen Mirren într-o rochie de bal. Ținuta foarte tinerească, o creație a designerului Sassi Holford, a fost o alegere excepțională pentru evenimentu de covorul roșu, prima rochie de acest gen pe care o vedem purtată de vedeta de 71 de ani. S-a afișat alături de rapperul 50 Cent și păreau amîndoi foarte veseli în timp ce se fotografiau.

Actrița a purtat o rochie crem senzațională, cu suprapunere din dantelă și o fustă de prințesă. Mai devreme în aceeași zi, Helen a avut încă o apariție spectaculoasă, într-o țiută de vară. Actrița a ales o rochie îndrăzneață, Dolce & Gabbana, neagră cu imprimeu floarea-soarelui și alte floricele mici albe. Și-a etalat talia de invidiat într-o rochie pe corp cu terminații din dantelă neagră și pantofi stiletto.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?