X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Un intrus a spart locuința chitaristului trupei Scorpions

23 iun. 2017,, 03:00   Externe
998 0

Un intrus a pătruns în locuința din Germania a lui Rudolf Schenker, chitarist și membru fondator al formației germane Scorpions, și a amenințat-o cu pistolul pe partenera acestuia, informează DPA citînd un anunț făcut miercuri de managerul grupului rock.

Locuința lui Schenker, situată în nordul orașului Hanovra, a fost spartă luni dimineața, în timp ce muzicianul în vîrstă de 68 de ani se întorcea cu avionul în Germania după un spectacol susținut în cadrul unui festival din Belgia, conform declarațiilor lui Peter Lanz.

Partenera lui Schenker, în vîrstă de 33 de ani, se afla în locuință la momentul jafului. Intrusul a amenințat-o cu pistolul și i-a cerut să îi dea bani și bijuterii, mai arată sursa citată. Însă, fără ca autorul atacului să bage de seamă, femeia a reușit să acționeze o alarmă o silențioasă.

Poliția a ajuns la fața locului în doar cîteva minute.

În urma atacului, partenera lui Schenker nu a fost rănită.


Poliția l-a arestat pe intrus și a fost deschisă o anchetă.

Bărbatul a fost dus la spital din cauza unei răni minore pe care a suferit-o în momentul pătrunderii în locuință.

Formația Scorpions, cunoscută poate cel mai bine datorită baladei "Winds of Change", a fost fondată în 1965 și continuă să evolueze în turnee, trupa avînd concerte planificate în Statele Unite la finalul acestui an.

Melodia "Winds of Change" a devenit imnul neoficial al reunificării Germaniei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?