X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cooperare economică mai intensă între Moldova și Armenia

21 iun. 2017,, 13:40   Economie
1334 0

Armenia este interesată în intensificarea cooperării economice cu Moldova.

Potrivit Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, anunțul a fost făcut de către ambasadorul Armeniei în țara noastră, Jivan Movsisyan, în cadrul unei întrevederi cu președintele CCI a Moldovei, Sergiu Harea, relatează NOI.md.

Părțile au specificat importanța cooperării între cele două țări în vederea încurajării mediului de afaceri și a creșterii economice.

Sergiu Harea a vorbit despre specificul Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, activitatea ei în viitorul apropiat, precum și despre disponibilitatea companiilor moldovenești de a-și extinde exportul de produse pe piețele internaționale, inclusiv în Armenia.

Jivan Movsisyan a apreciat activitatea CCI a RM și a manifestat interes pentru produsele moldovenești, menționînd că țara lui intenționează să coopereze strîns cu Moldova. Ambasadorul a menționat că, cu ocazia Zilei Independenței Armeniei, la CIE „Moldexpo”, în toamna acestui an va fi organizată o expoziție cu vînzare a produselor armene.


Interlocutorii au menționat necesitatea organizării unui forum de afaceri și a expoziției în Armenia în viitorul apropiat. Aceste manifestări vor contribui la aprofundarea cooperării atît în domeniul economic, cît și cel cultural-umanitar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?