Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Federaţia de Tenis va depune ofertă pentru a găzdui la Chișinău turneul FED CAP 2018

21 iun. 2017,, 11:51   Sport
2334 3

Selecţionata feminină de tenis a Moldovei nu numai că a obţinut cea mai mare performanţă în cadrul Cupei Federaţiei şi dreptul de a participa în grupa a doua a Zonei Euro-Africane în 2018, dar a şi înregistrat un rezultat foarte bun.

Acest subiect a fost abordat marţi la Federaţia de Tenis din Moldova (FTM) în timpul bilanţului turneului grupei a 3-a a Zonei Euro-Africane a Cupei Federaţiei 2017 (Fed Cap 2017).

Alexandra Perper, Vitalia Stamat, Gabriela Porubin şi Daniela Ciobanu, în frunte cu căpitanul Andrei Andreev, au participat la 11 meciuri şi au învins în toate. Selecţionata Greciei, calificată conform bilanţului turneului de asemenea în grupa a doua, are la activ 10 victorii şi o înfrîngere.

Potrivit preşedintelui FTM, Marina Tauber, pentru organizarea şi desfăşurarea cu succes a turneului Fed Cap la Chişinău, Federaţia Internaţională de Tenis i-a înmînat Federaţiei din Moldova o diplomă de onoare.

„FTM planifică să depună ofertă pentru a găzdui Fed Cap 2018, grupa a doua a Zonei Euro-Africane, deoarece acasă ajută nu numai pereţii, dar şi suportul spectatorilor”, a spus ea.


Vitalie Savciuc, reprezentant al Ministerului Tineretului şi Sportului, a comunicat că, în conformitate cu o hotărîre a Guvernului, premii din numele statului vor fi înmînate echipei la finele anului (fiecărui membru personal). Dar numai în cazul în care selecţionata feminină de tenis a RM se va califica în numărul celor trei mai bune echipe ale ţării 2017.

„Cred că rezultatul înalt obţinut la turneu va permite selecţionatei feminine de tenis să se înscrie în primele trei echipe”, a specificat Savciuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?