Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Jaguar Land Rover și grupul Gorillaz caută în spațiul virtual talente tinere

20 iun. 2017,, 13:59   Ştiri Auto
2368 0

Compania Jaguar Land Rover și grupul Gorillaz încep căutările talentelor tinere în sfera electronicii și a programării. Colectivul virtual propune doritorilor să-și demonstreze aptitudinile și să spargă, cu ajutorul aplicației mobile a grupului, un cod special.

Participanții, care vor arăta cel mai bun rezultat, vor avea posibilitatea să se alăture echipei Jaguar Land Rover. Pe parcursul anului viitor Compania va antrena în acest proces mii de tineri talentați. Inițiativa dată simbolizează o altă abordare a selectării candidaților potriviți : sarcina principală a proiectului este de a inspira și a atrage oameni capabili să gândească înafara tiparelor.

Noodle, chitarista Gorillaz și ambasador al brandului Jaguar Land Rover: «Poți sparge codul? Verifică de ce ești în stare ! posibil, te așteaptă cel mai tare job din lume! Cutează, a venit timpul să triumfi ».

Aplicația Gorillaz App deschide noi posibilități pentru cei care visează la o carieră proprie la Jaguar Land Rover. În garajul virtual al grupului, cu vizualitatea de 360 grade, stau automobile de cult din trecutul Gorillaz. Candidații pot participa aici la o competiție din două etape. Prima parte are menirea să povestească despre avantajele electromobilelor – pentru aceasta trebuie să asamblezi din detalii conceptul Jaguar I-PACE, prima mașină electrică în totalitate de la Jaguar. Utilizatorii vor afla caracteristicile dinamice, tehnologia bateriilor, organizarea spațiului interior, procesul de încărcare și rezerva de putere a electromobilului.


Partea a doua și cea mai complicată a jocului are menirea de a-i selecta pe cei mai buni: participanții vor fi nevoiți să spargă codul din peste 4 000 de combinații în formatul unei realități alternative. Aceste testări au scopul primordial de a identifica nu calificarea, ci abilitățile și talentele.

Alex Heslop, șeful secției electronicelor laJaguar Land Rover: «Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiilor, industria auto se modifică și ea. Avem nevoie să atragem specialiștii cei mai talentați, iar pentru aceasta trebuie să abordăm altfel procesul de recrutare a lor. Am găsit modalitatea interactivă de căutare a oamenilor talentați în domeniul soft-urilor, a sistemelor cibernetice, a elaborării aplicațiilor și a orarelor. Este primul proiect de acest fel».

În garajul virtual este prezentat și Jaguar I-TYPE, mașina de curse electrică în totalitate a echipei Panasonic Jaguar Racing la campionatul FIA Formula E. Pentru a vota piloții @JaguarRacing înainte de următoarea lor cursă utilizatorii trebuie să aplica pe imaginea Noodle, I-TYPE și inscripția FanBoost. Succesele echipei pot fi urmărite pe Twitter pe canalele @JaguarRacing.

Noul proiect este continuarea primei inițiative tehnico-științifice Jaguar Land Rover și Gorillaz din a.2016, când fondatoarea și chitarista grupului, Noodle, a devenit ambasadoarea brandului Jaguar la campionatul FIA Formula E. Fiind cel mai mare investitor al Marii Britanii în domeniul cercetărilor științifice și a elaborărilor noi, precum și un producător auto de talie mondială, compania Jaguar Land Rover a făcut-o pe Noodle ambasador al inițiativei de căutare a cadrelor noi pentru ramurile industriale din toată lumea.

Aplicația Gorillaz App poate fi descărcată de pe iTunes App Store (https://itunes.apple.com/us/app/gorillaz/id1217997478?mt=8) sau Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Parlophone.Gorillaz&hl=en).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?