Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Pirkka Tapiola, prins la fumat în plină stradă (FOTO)

20 iun. 2017,, 13:38   Societate
4044 3

Deși a trecut mai mult de un an de cînd în Republica Moldova a intrat în vigoare Legea antifumat, ambasadorul Uniunii Europene în R. Moldova, Pirkka Tapiola, a fost văzut astăzi cum fumează nepăsător pe un trotuar din centrul capitalei.

Observînd că este fotografiat, diplomatul european și-a acoperit fața cu servieta.

Pirkka Tapiola a fost fotografiat de către un internaut pe una dintre cele mai aglomerate trotuare pentru pietoni din capitală, bd. Ștefan cel Mare, chiar lîngă Mc Donalds, scrie telegraph.md

Menționăm că în Republica Moldova fumatul este interzis în raza de 10 m de la intrarea în spaţiile publice închise, inclusiv în locurile de uz comun, și la locurile de muncă, de la ferestrele care se deschid şi de la locurile/instalaţiile de captare a aerului pentru spaţiile publice închise şi pentru locurile de muncă.


Amintim că în 2011, pe cînd Oleg Efrim deținea funcția de ministru al justiției, bloggerii Eugen Luchianuc și Diana Mocanu au lansat campania „Oleg, lasă fumatul!”, realizînd un filmuleț video în care mai mulți prieteni îl îndeamnă pe Efrim să renunțe la acest viciu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?