Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

O familie a fost găsită în siguranţă în Grenfell Tower din Londra

19 iun. 2017,, 23:02   Externe
2028 0

Poliţia londoneză a confirmat luni că familia compusă din cinci membri, dată dispărută după incendiul de la Grenfell Tower, din Londra, de miercurea trecută, a fost găsită şi că se află în afara oricărui pericol, potrivit Daily Mail.

Identitatea membrilor familiei nu a fost făcută publică dar se crede că ar fi membrii familiei Khudair, care au fugit din Siria.

Poliţiştii au confirmat că 79 de persoane au murit în urma incendiului devastator de la Grenfell Tower. Un minut de reculegere a fost ţinut în Marea Britanie luni in memoria celor ucişi.

Poliţia britanică a confirmat luni că membrii unei familii dată dispărută, despre care se credea că nu a supravieţuit incendiului de la Grenfell Tower, sunt în viaţă şi în siguranţă.

Se crede că este vorba de familia Khudair, care are trei fiice adulte, şi care a emigrat în urma războiului din Siria, în Marea Britanie, pentru o viaţă mai bună.


Familia locuia cam la jumătatea blocului-turn şi a fost dată dispărută de Catherine Lindsay, un profesor care îi învăţa limba engleză.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?