Spectatorii NOI TV vor viziona printre primii noul film despre Putin (VIDEO)

Spectatorii NOI TV vor viziona printre primii noul film despre Putin (VIDEO)

Documentarul „Interviuri cu Putin”, regizat de Oliver Stone, va fi accesibil și pentru spectatorii NOI TV.

Serialul documentar care abordează mai multe aspecte ale vieții personale și activității lui Vladimir Putin va fi difuzat patru seri la rînd de portalul NOI.md.

Filmul prezintă o compilație de interviuri cu Vladimir Putin realizate în ultimii doi ani. Pelicula include fragmente din conversații de multe ore între președintele Rusiei și regizorul filmului, deținător al premiului „Oscar“, cetățeanul american Oliver Stone. În aceste discuții Putin a dat o apreciere stadiului actual al relațiilor ruso-americane, a respins cu fermitate acuzațiile de presupusa imixtiune a Rusiei în campania electorală din SUA, a dat o apreciere acțiunilor NATO în Europa, a abordat problemele legate de Siria și Ucraina, a vorbit despre relația sa cu președinții americani George W. Bush Jr., Barack Obama și Donald Trump.

În cele patru episoade ale documentarului Putin nu s-a eschivat și a răspuns la întrebările legate de viața sa personală. Pentru prima oară într-o perioadă lungă de timp președintele Rusiei și-a dezvăluit atitudinea față de nepoți, fiice și gineri. Într-un moment el i-a mărturisit regizorului american că regretă că întîlnirile cu nepoți sînt prea rare. Vladimir Putin nu a împărtășit astfel de revelații cu nimeni dintre intervievatori în perioada deținerii postului de președinte din anul 2000.

Filmul a fost prezentat inițial telespectatorilor americani. În SUA acesta a fost difuzat de postul de televiziune „Showtime” în perioada 13-16 iunie. Potrivit mărturiei lui Oliver Stone, Vladimir Putin a fost o „companie foarte bună”. Regizorul american a opinat, de asemenea, că „nici președintele american nu a fost atît de rezistent și disciplinat ca Putin”.

Serviciul NOI TV va difuza toate cele patru episoade ale documentarului „Interviuri cu Putin”. Primul episod va fi prezentat telespectatorilor luni, 19 iunie, începînd cu ora 21:30. Ultimul episod, al patrulea, va fi prezentat joi, 22 iunie, la aceeași oră. Filmul va fi disponibil pe acest link.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu6 comentari

Петрович 19 iun. 23:42

19 июн. 19:05
А вы, уважаемый, можете привести факты о честности и добропорядочности Пу?
Я просто устал доказывать всем "вы фсё врётии" обратное.
Принс, ваш удар!

оскар 19 iun. 19:27

Не загрязняйте каналы TV RM. с Российской пропагандой . В 19 06 2017г ,с 21,30 выключат электроэнергию в Гагаузии ,Пусть смотрят эту передачу про Путина на Украине ,

moldoveanu 19 iun. 19:20

попытка откачать труп лилипута парафинированного
даже в росии все всё понимают

Петровичу 19 iun. 19:05

Кто балабол, так это Вы, уважаемый. Потому что говорите лишь бы говорить. Где подтверждающие факты? В мировой политике к В.В. Путину относятся с уважением.

ALEXA 19 iun. 17:51

da chiar interesant sa auzi si sa vezi despre asa politic cu nume de exceptie Bravo nu de comparat cu un Timofte de al nostru

Петрович 19 iun. 17:03

Спасибо! Терять 4 вечера из-за балабола, которому давно никто не верит, а его обещания не стоят исписанной бумаги с его подписью .... Уж сами как-нибудь.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load