Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Beyonce a născut în mare secret

19 iun. 2017,, 13:30   Externe
2368 0

Beyonce a născut un băiețel și o fetiță acum o săptămînă. Medicii nu vor să îi lase încă acasă, dar nu e nimic grav la mijloc și se așteaptă ca toți trei să fie bine.

Potrivit reuters.com, duminică, tatăl artistei a postat o poză cu baloane pe Twitter la care a atașat o felicitare digitală care spune: „Ei sînt aici!” Mathew Knowles a lăsat și un mesaj în interior: „La mulți ani gemenilor, cu dragoste Bunicul.” Deocamdată aceasta este unica sursă apropiată familiei care a confirmat în public informația despre naștere. O sursă a declarat pentru revista „People” că „Bey și Jay sînt încîntați și au început să împartă vestea cu familia și cei mai apropiați prieteni”, citim pe news.com.au.

Se pare că Beyonce a născut totuși în spital, deși anterior vehiculau zvonuri că se va întîmpla acasă, unde cuplul ar fi amenajat o maternitate în valoare de 1 milion de lire sterline.

Beyonce în vîrstă de 35 de ani și-a anunțat sarcina pe Instagram în luna februarie. Atunci a descris fotografia astfel: „Noi ne dorim să împărtășim iubirea și fericirea noastră. Am fost binecuvîntați dublu.”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?