Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Noi rezidenți ai ZEL „Bălți“

19 iun. 2017,, 09:31   Economie
3208 0

Două companii au fost aprobate în calitate de rezidenți ai Zonei Economice Libere Bălți, cu localizarea în sub-zona nr. 4 din Strășeni, relatează NOI.md.

Potrivit Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), unul dintre rezidenți este compania cu capital Italian G&G PACKAGE SRL, care va produce ambalaje, role și paleți din lemn pentru fabrica italiană La Triveneta Cavi Development, la fel rezident al ZEL Bălți. La prima etapă compania planifică deschiderea a cinci locuri de muncă, cu perspectivă de extindere. Volumul preconizat al vînzărilor este de 7 milioane de lei. Celălalt rezident al companiei este întreprinderea cu capital local ALTESSA CITY SRL, care va presta servicii de design de landșaft. Compania va deschide 35 de noi locuri de muncă, cu vînzări la prima etapă de circa 30 de milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?