Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Încă un oficiu poștal renovat în capitală ©

16 iun. 2017,, 16:09   Societate
3154 0

Astăzi, 16 iunie a fost redeschis Oficiul Poștal MD-2064, amplasat în sectorul Buiucani al capitalei, la adresa str. Vissarion Belinski, 61.

Printre invitații prezenți au fost reprezentanții Î.S. „Poșta Moldovei”, angajații și clienții oficiului poștal.

Evenimentul a demarat cu discursul rostit de către directorul general al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas. Acesta a afirmat: „Azi este o sărbătoare pentru întreg colectivul Oficiului Poștal MD-2064. Vreau să aduc mulțumiri tuturor celor care au participat la această renovare. Vă doresc noi forțe și clienți fideli.” Totodată, Serghei Nastas a menționat că Poşta Moldovei continuă să se dezvolte. „Strategia de extindere adoptată pentru anul 2017 a permis instituției atât modernizarea rețelei de oficii poștale, cât și mărirea numărului acestora. Continuăm să modernizăm oficiile și să venim cu noi servicii pentru clienți. Toate aceste schimbări demonstrează că Poșta Moldovei tinde să crească și să aducă noi inovații.”

Prezentă la eveniment, șefa Oficiului Poștal MD-2064, Livia Slivinschi, a mulțumit pentru noul sediu, care a fost dotat cu echipamente de ultimă generaţie pentru deservirea rapidă și calitativă a clienților. „Noi așteptăm această zi încă de când au fost începute lucrările de reparație, iar acum suntem mândri că vom reuși să oferim beneficiarilor noștri tot ce este mai bun. Totodată, redeschiderea acestui oficiu este și o frumoasă provocare pentru noi, deoarece vom fi mult mai responsabili pentru lucrul pe care urmează să-l realizăm. Din numele angajaților spun mulțumesc administrației Poșta Moldovei pentru acest sediu renovat.”

Menționăm că lunar Oficiul Poștal MD-2064 deservește circa 17 mii de clienți. Totodată, datorită numărului mare de beneficiari, recent în apropierea Oficiului Poștal MD-2064 a fost instalat un Post Terminal. Acesta constă într-un sistem de celule protejate, în care sunt păstrate coletele clienților și poate fi utilizat gratuit și nonstop.

De la începutul acestui an au fost deschise: un oficiul poștal în capitală, o agenție poștală în or.Cimișlia și trei oficii poștale în raioanul Ialoveni și municipiile Chișinău și Bălți.

Pentru mai multe detalii cu referire la eveniment, contactați-ne la nr. de telefon 022 278 222.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?