Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Filip: Opoziția parlamentară intenționat împiedică activitatea Guvernului

16 iun. 2017,, 16:10   Politică
2922 8

Premierul Pavel Filip susţine că opoziția parlamentară caută intenționat motive pentru a împiedica activitatea Guvernului.

Şeful Executivului susţine că, în acest mod, deputații din opoziție vor să-și ascundă lipsa de activitate și inițiative în Parlament.

"Sînt populiste, lor le place show-urile politice. O să vedeţi că mai vin şi cu moţiuni simple împotriva miniştrilor. Eu cred că este o tentativă de a mai opri Guvernul din lucru", a menţionat Pavel Filip.

Pînă acum, deputații din opoziția parlamentară au depus două moțiuni de cenzură împotriva Guvernului condus de Pavel Filip. În luna iulie, anul trecut, moțiunea depusă de coaliția PSRM – PLDM – PCRM a picat, pentru că inițiativa a fost votată de doar 30 de deputați, mai puțini decît au semnat documentul. Iar în luna octombrie, moțiunea împotriva Guvernului Filip nu a fost dezbătută din lipsă de cvorum, cînd la ședință s-au prezentat doar 47 de deputați. Pînă acum, socialiștii au depus 13 moțiuni simple împotriva miniștrilor Guvernului Filip, însă toate au picat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?