Chirtoacă răspunde acuzațiilor aduse de liberalul Cernei

Chirtoacă răspunde acuzațiilor aduse de liberalul Cernei
Foto: publika.md
Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, neagă acuzațiile precum că ar face la primărie ”cumătrism și nepotism”. Replica vine după ce astăzi consilierul liberal Oleg Cernei i-a reproșat primarului că l-a numit în funcția de director interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație pe fostul său coleg de clasă Igor Gamreţchi.

Dorin Chirtoacă a subliniat că Oleg Cernei nu este la prima abatere de acest gen. ”Este o vorbă: trebuie să ai capacitatea să vezi bîrna din propriul ochi și să nu cauți de fiecare dată paiul din ochiul altuia. Cît îl privește pe directorul interimar de la Direcția transport, am spus din prima clipă că este un fost coleg de clasă. Dacă mi-aș fi dorit să-mi promovez colegii de clasă, o făceam din anul 2007, dar nu după șase ani. Domnul Gamrețchi s-a alăturat echipei de la primărie încă atunci”, a precizat primarul.

Igor Gamreţchi a fost numit şef-interimar al Direcției transport după ce la începutul lunii mai fostul șef Adrian Boldurescu a solicitat să fie concediat din inițiativă proprie fără a anunța motivul.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Întrebări - Răspunsuri

Întrebări arzătoare și răspunsuri la ele găsiți la noua noastră rubrică „Întrebări-Răspunsuri”


captcha

Sondaj Toate

load