X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Poliția va investiga incidentul de lîngă Piața Centrală (VIDEO)

15 iun. 2017,, 15:44   Capitala
7803 3

După ce un grup de persoane de la Piața Centrală s-au bătut cu polițiștii veniți să facă ordine printre vînzătorii ambulanți, organele legii s-au autosesizat și vor investiga circumstanțele producerii incidentului.

Cazul a fost documentat de polițiștii care au venit la faţa locului și au stabilit că în urma acestor altercații au fost rănite trei persoane: un polițist al Inspectoratului Național de Patrulare și doi carabinieri. Aceștia au fost atacați violent de vînzătorii ambulanți, cu lăzi și alte obiecte. Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar Poliţia şi Procuratura Capitalei întreprind măsurile necesare pentru elucidarea tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea persoanelor agresive.

În acest context, Poliția Capitalei a subliniat faptul că forțele de ordine, în colaborare cu reprezentanții altor instituții, desfășoară activități de informare a vînzătorilor stradali din preajma Pieței Centrale despre pericolele comerțului ilicit și necesitatea de conformare cu legislația în vigoare.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?