X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Interpol a stopat căutarea internaţională a lui Usatîi!

15 iun. 2017,, 13:45   Politică
9017 7

După ce preşedintelui Comisiei de control al fişierelor Interpol, Vitalie Pîrlog, i-a fost interzis accesul la fişierele lui Renato Usatîi, căutarea internaţională a liderului „Partidului Nostru” a fost stopată, în general. Despre aceasta a declarat Usatîi în cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi, 15 iunie.

„Din data de 6 iunie eu mă pot deplasa în orice stat, cu excepţia Republicii Moldova – [pentru] că acolo doar e tovarăşul [Gheorghe] Cavcaliuc, tovarăşul [Vitalie] Busuioc şi toată clientura asta din film, pe care aţi văzut-o”, a declarat Usatîi, adăugînd totodată că nu poate călători în Ucraina întrucît „acolo Poroşenko s-a străduit”.

Usatîi a subliniat că aceasta este o victorie şi, adresîndu-se ironic în timpul conferinţei de presă către jurnaliştii Publika TV, a spus că „puteţi să mergeţi la Biroul Naţional al Interpol să rugaţi – arătaţi-ne unde în baza de date, este anunţat Usatîi în căutare!”.

Puţin mai tîrziu, Usatîi a adăugat pe pagina sa de pe o reţea de socializare: Căutarea mea internaţională pe linia Interpol a fost stopată. Puterea este în adevăr!!! Mai bine e să fii sincer şi umilit, decît mincinos şi sătul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?