Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Scandalul dintre Leancă și Năstase continuă

14 iun. 2017,, 16:00   Politică
3157 3

Liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, solicită să-i fie asigurat dreptul la replică, la postul public de televiziune, după ce Iurie Leancă i-a adus acuzații grave, în opinia lui, notează NOI.md.

Năstase susține că i-au fost încălcate drepturile atunci cînd nu i s-a acordat timp de emisie pentru a se expune pe marginea învinuirilor aduse de Leancă.

„În materialul respectiv Iurie Leancă îmi aduce acuze grave, iar eu nu am fost solicitat pentru a-mi exercita dreptul la replică. De aceea, solicit să mi se acorde timp de antenă în aceeași emisiune „Mesager”, la aceeași oră și cu aceeași durată, pentru a-mi putea exercita dreptul la replică”, se arată în declarația lui Năstase.

Menționăm că disputa dintre Leancă și Năstase a început după ce liderul „DA” a declarat că fostul premier trebuia să stea astăzi la pușcărie, pentru că a fost complice la devalizarea sistemului bancar din Moldova. Replica lui Leancă nu s-a lăsat așteptată. El l-a numit pe Năstase „politician populist”.

„Ce ține de «țambalistul» Năstase, istoria va arată cine e această figură crescută artificial pe necazul oamenilor. E nostim să auzi că dînsul e proeuropean și să auzi tot de la el că promite să folosească procurorul pentru a pune la pușcărie oponenții politici. Așa înțelege dînsul valorile europene, lupta cu corupția și reformarea justiției?”, a comentat atunci Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?