X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Antimafie: Protetele din 11 iunie au fost coordonate de guvernare

14 iun. 2017,, 16:20   Politică
3102 3

Vicepreşedintele Partidului Mişcărea Populară Antimafie, Daniela Bodrug, afirmă că protestul de duminică, 11 iunie, organizat de societatea civilă şi la care au participat mai multe partide din opoziţie, atît proeuropeane cît şi proruse, a fost o diversiune politico-mafiotă.

„Protestul de duminică, din faţa Parlamentului, a fost o diversiune politico-mafiotă antieuropeană, organizată sub acoperirea societăţii civile şi cu partidele politice, aşa ca partidul lui Usatîi, PN, PPDA, PAS, PLDM şi partidul lui Petrenco, Casa Noastră”, a declarat Daniela Bodrug. Ea consideră că protestul a fost din start compromis, pentru că deşi s-a anunţat că a fost organizat de societatea civilă, niciun grup de ONG-ri sau lideri ai societăţii civile nu şi-au asumat acest protest.

„Prin ce s-a deosebit protestul din faţa Parlamentului, protestul antivot mixt de la Chişinău, de protestul provot mixt de la Cahul (organizat de PDM). Nu au fost ambele proteste organizate formal de către societatea civilă. Nu au fost aduşi oameni în coloane la protestul din Chişinău de Ciubaşenco, de PPDA, de Maia Sandu şi PLDM? Nu au fost aduşi la Cahul oamenii în coloane de către partidul lui Plahotniuc? Prin ce se deosebesc aceste proteste? Aceleaşi metode de manipulare”, a subliniat Bodrug.

Potrivit ei, dacă protestele Platformei Da din anul 2015-2016 l-au făcut pe Dodon preşedinte, atunci protestele actuale le vor asigura socialiştilor o majoritate parlamentară în 2018, iar „Plahotniuc va deveni un rău mai necesar în lupta împotriva forţelor de stînga”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?