X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Afacere ilegală pe ritmuri de muzică (VIDEO)

14 iun. 2017,, 14:40   Capitala
2382 0

În urma unor verificări desfăşurate într-un karaoke club din capitală, polițiștii au depistat şi elucidat grave încălcări ale legislaţiei în activitatea acestora, transmite NOI.md.

Astfel, poliţiştii au constatat un şir de abateri legislative ce încalcă drepturile de consumator şi prejudiciază bugetul statului.

La solicitările legale de a prezenta toate actele necesare şi obligatorii, administraţia clubului nu a putut prezenta actele privind constituirea întreprinderii, autorizaţia de funcţionare, registrul maşinii de casă şi control, actele ce demonstrează provenienţa produselor expuse spre vînzare.

Totodată, s-a constatat un neajuns bănesc în sertarul aparatului de casă şi control, în sumă de peste 1700 de lei, fapt ce ar demonstra că clienţii nu primeau bonuri fiscale, iar produsele erau păstrate în condiţii insalubre, fără stichere cu indicarea datei şi producătorului. De asemenea, serviciile de narghilea erau prestate contrar prevederilor legislaţiei în vigoare, de către 11 persoane angajate în lipsa contractelor de muncă.

În acest context, factorii de decizie riscă amendă în mărime de pînă la 50 de mii de lei şi privarea dreptului de a desfăşura activitate pe un termen de la 6 luni pînă la 1 an.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?