Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cum călătoresc copiii pe bancheta din spate a automobilelor (VIDEO)

14 iun. 2017,, 12:25   Societate
2166 0

Cum călătoresc copiii dumneavoastră în automobil, pe bancheta din spate? Poartă centuri de siguranţă? Sînt amplasaţi în scaune de copii potrivite? Sînt aceste scaune fixate corect în automobil?

Constatarea care poate fi făcută cu uşurinţă în traficul din Moldova este că foarte mulţi copii sînt expuşi riscului în timpul călătoriei la bordul automobilelor. Dacă în cazul bebeluşilor şi copiilor mai mici părinţii respectă într-o măsură mai mare regula de a-i plasa în scaune speciale, atunci copii mai mari sînt lăsaţi adeseori să călătorească pînă şi fără elementara centură de siguranţă cuplată, nemaivorbind de un scaun special, potrivit vîrstei şi staturii lor.

Reporterii, susţinuţi de reprezentanţii mărcii suedeze Volvo, inventatoare a centurii de siguranţă şi lider al inovaţiilor de siguranţă auto, au decis să abordeze starea de lucruri la acest capitol în cadrul unui reportaj video, realizat în zonele din Chişinău unde obişnuiesc să plece familiile cu copii. Ce spun părinţii din Chişinău despre siguranţa copiilor lor în propriile automobile, dar şi cum ar trebui să călătorească pe bancheta spate a automobilului copiii de diferite vîrste, aflaţi din reportajul ce urmează.

Vizionaţi şi distribuiţi, pentru că doar împreună putem educa părinţii să le asigure copiilor siguranţa maximă în călătoriile cu automobilul!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?