X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Un urs sălbatic s-a alăturat unei curse de alergări (FOTO)

14 iun. 2017,, 02:00   Externe
3499 0

În statul american Colorado un urs negru sălbatic a ieșit brusc pe un drum pe care avea loc o cursă de alergări, informează publicația Colorado Springs Gazette.

Donald Sanborn, un martor ocular al incidentului, a povestit că ursul i-a urmărit inițial pe alergători din tufișuri. Animalul nu s-a hotărît să traverseze drumul decît atunci cînd rămăseseră mai puțini oameni.

Sanborn a postat pe Facebook cîteva imagini de la cursă. Judecînd după acestea, unii alergători au încetinit pentru a lăsa animalul să treacă, alții privesc cum să li s-a alăturat, iar cineva s-a oprit să-l fotografieze cu ajutorul smartphone-ului.

Traseul de 16 km al cursei a trecut prin Parcul „Grădina Zeilor“, care desparte orașul Colorado Springs de Manitou Springs. Potrivit spuselor lui Sanborn, e pentru prima dată cînd întîlnește un urs în timpul unei curse de alergări, în timpul antrenamentelor în parc însă vede adesea animale sălbatice, inclusiv cerbi, elani și rîși roșii.

Ursul negru american sau baribalul este cea mai răspîndită specie de urs din America de Nord. Masculul adult atinge o lungime de 1,4-2 m. Ursul pe care l-au întîlnit alegătorii din Colorado nu era chiar atît de mare.


Pe 6 iunie a fost făcută publică informația că în statul Colorado un urs a intrat într-o casă de locuit și, agitîndu-se prin camera de zi, a cîntat accidental la pian.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?