Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Ducesa de Cambridge a vizitat supraviețuitorii atacului de la Londra internați în spital (FOTO)

13 iun. 2017,, 19:00   Externe
1744 0

Kate Middleton este cel mai recent membru al familiei regale britanice, după Prințul Charles și Ducesa de Cornwall, care vizitează supraviețuitorii atacului de la Londra de acum o săptămînă.

Ducesa a fost întîmpinată de Nick Moberly, directorul executiv al spitalului și directorul medical al profesorului, Julia Wendon, care au primit-o la departamentul de urgență al spitalului și a secției de traume.

Pe parcursul vizitei, Kate și-a petrecut timpul la paturile celor care încă necesită tratament, deși detalii despre vizita la supraviețuitorii care sînt încă internați vor rămîne private, din respect pentru starea acestora.

Înainte de a pleca, regele se va întîlni, de asemenea, cu alți oficiali de spital, care vor vorbi cu ea despre sprijinul psihologic care a fost pus la dispoziția personalului și pacienților ca urmare a atacurilor.

În total, 14 victime au fost duse la spitalul King's College, dintre care una a fost externată după ce a fost consultată de personalul de urgență. Restul de 13 au necesitat tratament pentru răni cauzate de înjunghieri multiple, avînd o severitate variabilă, dintre care șapte erau în stare critică și încă primesc tratament și îngrijiri, informează Daily Mail.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?