X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Un eveniment grandios dedicat tuturor copiilor (FOTO)

9 iun. 2017,, 11:51   Societate
1765 0

În premieră, la Chişinău, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a copiilor, Federaţia de Luptă Naţională „Voievod”, împreună cu Body Boom Fitness Club şi Pretura Sectorului Ciocana, au organizat un eveniment grandios dedicat copiilor – Turneul Regional Voievod „Cupa Titan”, ediția-1, sezonul 2017.

Programul evenimentului a inclus luptele „Voievod” copii şi juniori, iar pentru cei mai mici spectatori atmosfera sărbătorii a fost întreținută cu muzică, dansuri, concursuri cu premii şi multe alte surprize.

Pe ring au pășit 30 de luptători din 9 raioane ale Republicii Moldova: Orhei, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari, Teleneşti, Străşeni, Călărași, Leova şi din municipiul Chişinău.

Tinerii sportivii au oferit un adevărat spectacol publicului prezent la eveniment, demonstrînd tehnici de luptă excelente.

Cea mai scurtă luptă a Turneului a fost cea de la categoria de greutate -35kg dintre Cătălin Madan (Chişinău – Clubul King Ring) şi Laurenţiu Cojocari (Călărași – Clubul Maximus), duel cîştigat timp de 10 secunde de sportivul Clubului King Ring.


Cea mai tensionată şi dramatică luptă a Turneului a fost superfight-ul la categoria de greutate -65kg dintre Dumitru Pascali (Chişinău – Clubul Titan) şi Ion Curcă (Orhei – Clubul Maximus), duel cîştigat de sportivul Clubului „Titan”.

Aceste lupte au atras interesul sportivilor, antrenorilor şi simplilor amatori ai artelor marţiale.

La final au fost premiaţi cei mai buni sportivi, cu cupe, medalii şi diplome.

Desfăşurarea Turneului Regional Voievod „Cupa Titan” 2017 a fost înalt apreciată de organizatori şi de administrația locală, care au promis că acest turneu va deveni o tradiţie la Chişinău.

Scopul evenimentului a fost promovarea sportului, propagarea modului de viaţă sănătos şi educaţia moral-spirituală a tinerilor.

Următorul eveniment pentru voievozi va fi Tabăra de Vară „Voievod 2017”, care va avea loc la Orheiul Vechi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?