Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Valentina Naforniță va lansa cu mare fast primul său videoclip (VIDEO)

9 iun. 2017,, 10:19   Showbiz
11454 0

Sîmbătă celebra soprană Valentina Naforniță va lansa primul său videoclip oficial la piesa „Ochiul tău iubit” în cadrul unui eveniment de suflet ce se va desfășura la Muzeul Național de Artă, cu începere de la ora 16:00, notează NOI.md.

Potrivit unui comunicat de presă, lucrarea „Ochiul tău iubit” este compusă de maestrul Eugen Doga, după textul poetului Mihai Eminescu. Orchestrația este realizată de către dirijorul Daniel Jinga, sunetistul Jakob Händel și Orchestra Metropolitană București.

Produsul muzical artistic este rezultatul conlucrării unor echipe profesioniste și ambițioase precum YOUBESC și LEEL Production.

La eveniment va fi prezentată versiunea de film, dar și versiunea muzicală a lucrării „Ochiul tău iubit”.


În rolurile principale au participat actori celebri din Republica Moldova precum Nicolae Jelescu – actor și director artistic la Teatrul Poetic „Alexei Mateevici” din Chişinău, Vladimir Chiriuhanțev, actor și regizor la Teatrul Național Dramatic Rus „Anton Cehov”, precum și tînăra elevă de la Gimnaziul „Nicolae Haralampie Costin” Adina Nichita, în rolul micuţei Valentina Naforniță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?