X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ariana Grande își reia turneul mondial cu un concert la Paris

8 iun. 2017,, 21:30   Externe
1933 0

Marți, chiar înainte de atacul cu ciocanul asupra unui polițist de la Notre-Dame comis de un student algerian, poliția a anunțat "un dispozitiv special" pentru acest concert, evocând "un context simbolic puternic".

Circulația va fi interzisă miercuri seară în jurul sălii de concert, în estul Parisului, iar polițiștii vor ajuta agenții de securitate să filtreze publicul, potrivit prefecturii.

Forțele de ordine vor acorda "o atenție specială zonelor de așteptare ale publicului și rețelei de transport în comun care deservește zona".

La 22 mai, un kamikaze s-a aruncat în aer la finalul concertului solistei pop americane de la Manchester Arena, provocând moartea a 22 de persoane, printre care șapte minori, și rănirea a peste o sută de persoane.

Artista americană și-a anulat concertele pe care urma să le susțină la Londra, în Belgia, în Germania, în Polonia și în Elveția. Ea s-a întors la locuința ei din Florida, dar a participat duminică la un mare concert de caritate la Manchester, alături de staruri precum Justin Bieber, Katy Perry sau Coldplay


"Aș vrea să vă mulțumesc că sunteți atât de puternici, de uniți, de iubitori", le-a spus Ariane Grande fanilor, unii dintre ei foarte tineri, care au participat la acest concert intitulat "One love Manchester". Ariana Grande a terminat concertul în lacrimi, interpretând melodia "Over The Rainbow".

În ziua concertului ei de la Paris, fanii refuză să dea înapoi în fața fricii. "Dacă este ceva planificat, nu putem face mare lucru", a declarat pentru AFP o tânără de 19 ani originară din Irlanda de Nord, venită să studieze la Paris, Caoimhe McDonnell. "Mă tem cu adevărat, dar nu vreau ca asta să mă împiedice să merg", a spus ea.

Prietena ei Clodagh Ennis spune la rândul ei că "să nu merg la concert ar însemna să-i las pe teroriști să câștige".

Ariana Grande își va continua turneul vineri la Lyon, iar apoi va pleca în Portugalia, Spania, Italia, Brazilia, Mexic și Filipine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?