X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

FAO va continua să acorde sprijin agriculturii Moldovei

8 iun. 2017,, 16:01   Economie
2544 0

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) va continua să acorde sprijin agriculturii Moldovei.

Astfel, ea este dispusă să susțină țara noastră în eforturile ei de implementare a Programului de dezvoltare durabilă pînă în 2030 și Acordului de la Paris privind schimbările climatice, ratificat de Parlament în luna mai curent.

Acest fapt l-a declarat coordonatorul programelor strategice regionale a Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) în Europa și Asia Centrală, reprezentant al FAO în Moldova, Raimund Jehle, în cadrul unei întrevederi cu viceministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al Moldovei Iurie Ușurelu, relatează NOI.md cu referire la un comunicat al Ministerului Agriculturii al Moldovei.

În cadrul întrevederii părțile au discutat reforma administraţiei publice şi oportunităţile de suport ale FAO în acest context. De asemenea, ei au menționat progresele obţinute în perioada 2015-2017 şi stadiul de implementare a programului cadru de ţară, semnat între cele două părţi în decembrie 2016.

Iurie Ușurelu a menționat progresul înregistrat în procesul de implementare a proiectelor FAO în ţara noastră, dar și extinderea programului FAO în viitorul apropiat pe anumite sectoare.


În cadrul Raimund Jehle l-a invitat pe Iurie Uşurelu la cea de-a 40-a Conferinţă Internaţională FAO, care va avea loc la Roma în perioada 3-8 iulie 2017.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?