X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Viorica-Cosmetic continuă să-și surprindă clienții! De această dată cu deschiderea unui muzeu (VIDEO) ©

8 iun. 2017,, 12:22   Business
6717 0

Viorica-Cosmetic care este cel mai mare producător moldovenesc de cosmetice, fiind un brand emblemă pentru Republica Moldova.

Portofoliul fabricii impresionează prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Fabrica se apropie de aniversarea a 30-a a activității sale. Cu acest prilej a decis să-și arate mulțumirea și înalta apreciere consumatorilor săi, deschizînd muzeul „Viorica-Cosmetic” și o sală de testare a produselor sale.

Atît muzeul, cît și sala de testare din incinta fabricii Viorica-Cosmetic, de pe strada Mesager 1, reprezintă proiectele de suflet ale întregii echipe. În muzeu este redată istoria de aproape 30 de ani ai fabricii, toate etapele ei de dezvoltare, mostre ale primelor produse, mostre de materie primă folosită la fabricarea produselor, precum și diplome și mențiuni de performanță a calității produselor Viorica-Cosmetic.

Sala de testare le oferă vizitatorilor oportunitatea testării corecte a întregului portofoliu de produse Viorica-Cosmetic, care au la bază componente naturale crescute în zonele ecologice ale Moldovei.

După testarea produselor și acumularea de cunoștințe necesare pentru îngrijirea corecta a pielii și părului, vizitatorii au posibilitatea de a achiziționa produsele care le-au plăcut, de la magazinul specializat Viorica-Cosmetic, care se află, la fel, în incinta fabricii.

De menționat că magazinul specializat din fabrică este primul și, respectiv, are cea mai largă și variată gamă de produse Viorica-Cosmetic.

Echipa fabricii este mîndră de faptul că a deschis muzeul și sala de testare. „Vă așteptăm cu drag să vă familiarizați cu produsele deja îndrăgite și să descoperiți noile tendințe”, menționează echipa Viorica-Cosmetic.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?