Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Skype nu va mai funcționa pentru Windows Phone, Windows RT și smart TV-uri

9 iun. 2017,, 00:00   Externe
4846 0

Din păcate, Microsoft vine cu o veste proastă pentru utilizatorii serviciului Skype pe platformele Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 sau ai aplicației Messaging app for Windows 10 Mobile sau pe un smart TV: de la 1 iulie nu vor mai funcționa.

E clar, focusul se mută pe noua aplicație Skype, livrată direct în Windows 10 Mobile, construită pentru Universal Windows Platform și care folosește mai bine noile API-uri ale serviciului.

Alternative nu prea există, așa că, dacă foloseați Skype pe un telefon cu Windows Phone 8, e timpul să vă gîndiți să renunțați la el și să vă reorientați către un aparat care merge cu Skype. În principiu e vorba de cam orice Android, modele mai ieftine de Lumia (640, 650) cu Windows 10 Mobile sau iPhone.

Înainte de a vă lamenta, trebuie să vă gîndiți că vorbim totuși de modele de aparate care au vechime de 4-5 ani, pe un sistem de operare care nu mai este actualizat de Microsoft. Asta nu înseamnă că este un gest frumos – din contră.

Acest anunț vine simultan cu cel în care ni se prezintă noua versiune de Skype de Android și iOS, după cum spun unii un concurent pentru Snapchat.


Prea multe lucruri nu mai sînt de spus. E timpul să vă decideți cît de mult aveți nevoie de Skype și dacă merită sau nu să faceți o schimbare de telefon/platformă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?