X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Orbakaite: Alla Pugaciova a suferit un atac de cord

7 iun. 2017,, 16:41   Externe
2977 0

Cîntăreața rusă Kristina Orbakaite a împărtășit presei, сe i s-a întîmplat cu adevărat celebrei sale mame, Alla Pugaciova.

Potrivit spuselor artistei, Alla Borisovna a fost dusă de urgență la spital, din cauza suspectării unui atac de cord. În legătură cu aceasta, diva a trebuit să se adreseze după ajutor medicilor Institutul Federal de Chirurgie "A. Vișnevski", unde i-a fost făcută angiografia coronariană.

„Mama a suferit un atac de cord. Doctorul a venit de la Londra, pentru a o diagnostica. S-a decis că Alekian Bagrat Gegamovici îi va pune mamei încă un stent la Institutul Federal de Chirurgie "A. Vișnevski". Am aflat deja după, mama nu a vrut să știu ca să nu mă neliniștesc și să mă indispun de ziua mea (mă aflam atunci în America)”, și-a împărtășit trăirile Orbakaite, relatează kp.ru.

La rîndul său, directorul Institutului Federal de Chirurgie "A. Vișnevski", Amiran Revișvili, a povestit că de această dată au reușit să evite intervenția chirurgicală și că Allei Pugaciova i s-a făcut doar diagnosticul.

„Allei Borisovna i-am făcut doar diagnosticul. De această dată pericolul a putut fi evitat. Alla Borisovna a plecat deja în vacanță cu familia sa. Pugaciova s-a aflat la institutul nostru doar cîteva ore. Nu i-am făcut procedura de stenting. Ea e în regulă. Cel mai probabil, a fost un spasm”, a adăugat Șotaevici.


Reamintim că după diagnosticare medicii i-au permis Allei Pugaciova să zboare în vacanță în Letonia împreună cu familia. În timpul vacanței cîntăreața s-a întîlnit cu prietena sa, Laima Vaikule, lăudîndu-i-se cu picioarele sale zvelte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?