X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un zgomot infernal la miez de noapte a pus pe jar pasagerii unui avion (FOTO)

7 iun. 2017,, 16:31   Capitala
5378 1

Zgomot infernal la miez de noapte. Asta s-a auzit în diferite sectoare ale capitalei. Totuși cei mai speriați au fost locuitorii sectorului Botanica.

Potrivit vedomosti.md, sursa gălăgiei ar fi un avion de modelul A 320 al companiei Air Moldova, care a zburat la ora 01:00 deasupra capitalei.

Nava venea de la Moscova la Chișinău și a trecut foarte aproape de blocurile de locuit, fapt demonstrat și de site-ul Flightradar24.com.

Astfel, deasupra Stăuceniului avionul a zbrat la altitudinea de 945 de metri, iar deasupra sectorului Botanica a coborît pînă la 396 de metri.


Potrivit martorilor, zgomotul motoarelor aeronavei a făcut ca să tremure ferestrele și vesela din dulapuri. Oamenii s-au trezit panicați, fără a înțelege ce se întîmplă.

Potrivit flightradar24.com, avionul a zburat timp de 3 minute la o altitudine mică. Deocamdată nu este clară cauza acestor manevre periculoase și deranjante.

Nu este prima oară cînd avioanele companiei Air Moldova au zburat la o altitudine mică deasupra orașului. Pe 4 iunie 2017, un alt avion, care venea de la Sankt Petersburg, a zburat la o altitudine de 632 de metri deasupra monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfînt, din centrul Capitalei. Totuși întîmplarea a avut loc la amiază.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?