X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cel puțin șapte morți în două atacuri din Iran

7 iun. 2017,, 13:00   Externe
1646 0

Cel puțin șapte persoane au fost ucise în două atacuri separate comise de bărbați înarmați și de un atacator sinucigaș la sediul parlamentului iranian și la mausoleul fondatorului Republicii Islamice Iran, ayatollahul Ruhollah Khomeini, edificii aflate la o distanță de aproximativ 20 de kilometri unul față de celălalt, au anunțat miercuri media iraniene, relatează DPA.

Cel puțin trei atacatori au intrat în clădirea parlamentului iranian, în centrul capitalei iraniene. Atacatorii nu au fost încă arestați. Reuters transmite că, potrivit agenției Tasnim, care citează surse aflate la fața locului, șapte persoane au murit în atacul de la parlamentul de la Teheran și patru sîntluate ostatice. Agenția de știri ISNA a relatat că bărbați cu mitraliere au încercat să intre în clădirea parlamentului.

Au fost semnalați răniți într-un schimb de focuri și într-un atac sinucigaș la mormîntul fostului lider suprem al Iranului, ayatollahul Khomeini, în sudul Teheranului. Potrivit agenției de știri Tasnim, au avut loc schimburi de focuri între 'teroriști și forțele de poliție'.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?