X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

La Bălți în premieră va avea loc un Forum Internațional de Afaceri

6 iun. 2017,, 17:49   Economie
1906 0

Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Moldovei va organiza miercuri, 7 iunie, la Bălți primul Forum Internațional de Afaceri „Investiții și oportunități de colaborare”.

Potrivit CCI, evenimentul este orientat spre dezvoltarea relațiilor economice între întreprinzătorii moldoveni și cei europeni.

„Scopul Forumului este promovarea businessului autohton la nivel internațional și atragerea întreprinzătorilor străini la dezvoltarea businessului și investițiilor în Moldova”, a spus reprezentantul CCI Inga Leontean.

Potrivit ei, în cadrul Forumului vor fi organizate conferințe, la care vor participa peste 200 de antreprenori moldoveni și 50 străini. Ei vor discuta problemele investitorilor și aspectele de cooperare în agricultură, construcții, energetică și IT. Forumul se va încheia printr-o masă rotundă „Sistem dublu: experiența, oportunități, beneficii”.

Forumul este organizat cu suportul Rețelei Europene a Întreprinderilor, autorităților publice locale și al unui șir de organizații de susținere a businessului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?