Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ce spune Voronin despre scandalul cu sacii de gunoi

6 iun. 2017,, 15:00   Politică
6962 6

Scandalul cu sacii de gunoi dintre liberali și socialiști nu l-a lăsat indiferent pe liderul PCRM, Vladimir Voronin, notează NOI.md.

Politicianul spune că s-a amuzat copios pe seama „schimbului” de saci cu gunoi dintre liberali și socialiști.

„Mi-a plăcut scena asta cu gunoiul. Am rămas încîntat, a fost fain! Această scenă trebuie folosită numaidecît și mai departe, și în campaniile electorale”, le-a spus astăzi Voronin jurnaliștilor.

În altă ordine de idei, liderul comuniștilor a precizat că orașul a ajuns într-o stare deplorabilă, iar problemele cu care se confruntă la ora actuală au fost semnalate cu mult timp în urmă.

„La aceasta s-a ajuns treptat, dar demult, demult tot Chișinăul e în gunoi, e distrus, nu e condus de nimeni, e doar furat zi și noapte. Terenurile se fură, casele se fură, proprietățile se fură, de la oameni se fură prin majorarea tarifelor la serviciile comunale. Nicio ordine nu avem în Chișinău”, a subliniat Vladimir Voronin.


Menționăm că ieri socialiștii au dus la sediul PL zeci de saci cu gunoi în semn de protest față de incompetența autorităților municipale, care nu s-au preocupat de problema evacuării deșeurilor menajere timp de cîteva zile. Liberalii au răspuns cu aceeași monedă, aducînd saci cu gunoi la sediul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?