X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

”Clarvăzătoare” reținute! Ce sume încasau pentru servicii (VIDEO)

6 iun. 2017,, 15:10   Societate
4193 0

Polițiștii au deschins în forţă într-o locuinţă din sectorul Buiucani, ai căror proprietari sînt bănuiţi de escrocherii în proporţii deosebit de mari, notează NOI.md.

Conform informaţiilor acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi speciale de investigaţii, poliţiştii au constatat că proprietara casei, în vîrstă de 39 de ani, împreună cu fiica ei de 20 de ani, ar fi pretins mijloace financiare considerabile de la cel puţin două victime, prin înşelăciune şi abuz de încredere, fiind reţinute în flagrant delict.

Potrivit victimelor, acestea ar fi pretins sume impunătoare de bani, sub pretextul prezicerilor evenimentelor din viaţa personală. Bănuitele ar fi recurs la diferite metode psihologice pentru a le convinge și ar fi obţinut bani în mai multe tranşe, condiţionînd suma de 600 de mii de lei unei victime, iar alteia - bani în sumă de 160 de mii de lei.

În acest context au fost desfăşurate percheziţii autorizate în locuinţă, unde au fost depistate probe ce le-ar demonstra vinovăţia ulterior în instanţa de judecată. Legislaţia penală în vigoare prevede pentru acest fel de infracțiuni o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la 8 ani pînă la 15 ani.

Poliţia capitalei solicită persoanelor care au avut de pătimit în acest caz să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie Buiucani, situat pe Calea Ieşilor 12, pentru a înregistra cererile respective.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?