X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Postări pe Facebook - cauza retragerii a zeci de studenți

7 iun. 2017,, 00:01   Externe
3245 0

Universitatea Harvard a anulat admiterea a zece tineri care trebuiau să fie în promoția 2021, după investigarea unor mesaje pe care le-au descoperit publicate pe un grup privat Facebook.

Tinerii s-au cunoscut online pentru că făceau parte dintr-un grup de Facebook de studenți proaspăt admiși administrat de reprezentați ai Universității Harvard.

Cîțiva studenți și-au făcut mai tîrziu un grup privat. Acolo ei postau glume legate de viol, Holocaust, de abuzul copiiilor din Mexic. Unul dintre ei a publicat un mesaj prin care compara spînzurarea unui copil mexican cu „timpul pentru pinata”.

Reprezentații Universității nu au explicat decizia de anulare a admiterii studenților, întrucît au spus că nu vor comenta public despre situații private.

Conform politicii renumitei universități, Harvard poate retrage dreptul tinerilor admiși dacă sînt puse la îndoială onestitatea, maturitatea și caracterul moral al studenților.


Reacția online a fost, în mare, una pozitivă. Au existat însă și voci care se întreabă dacă nu cumva reprezentații Harvard au mers prea departe cu această măsură.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?