Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Secretele Nicoletei Nucă, scoase la iveală!

6 iun. 2017,, 11:01   Showbiz
3204 1

Nicoleta Nucă se numără printre interpretele care au prins foarte bine la publicul din România. De curînd, secretele ei au iesit la iveală, dezvăluind cum și cînd a început șatena să devină artistă.

Chiar daca în Romania a debutat în urmă cu cîțiva ani, Nicoleta Nucă este de mică o artistă, încîntînd publicul moldovean încă de pe cînd avea 7 ani.

„De mică, făcînd muzică, automat eram deja invitată la concerte, cu un recital. Am început să fac muzică de pe la 7 ani, asta așa mai profi, pentru că eu oricum cîntam de mică. La gradiniță eu eram personajul principalîin toate scenetele care se organizau, toate serbările. Eram printesă, regină, zînă, pentru că eram singura care putea să țină rolurile cu partitura de cîntat. Pot să zic că fac muzică în mod serios, cu implicare la maximum și cu profesori de canto cam de pe la 7 ani, însă cînt de cînd mă țin minte”, a declarat Nicoleta, completînd că a avut suportul mamei sale, nu și pe al tatălui.


„Cînd eram mai mică, tatăl meu se uita un pic mai sceptic la faza cu muzica. Îi zicea mamei că, de fapt, ea își dorește ca eu să cînt, dar cînd a văzut că majoritatea care mă auzeau cîntînd, profesorii de canto mă apreciau, și-a schimbat părerea. Mama m-a dus la primul profesor de canto de parcă m-ar fi dus la medic și i-a cerut să mă asculte și să-i spună sincer dacă are sau nu rost să continuu. Mama mea este o persoana extrem de rațională și, avînd în jurul nostru extrem de multe exemple de copii care fac muzica doar din moft, a vrut să vadă dacă are rost să mă susțină în acest demers. Acum și tata este încrezător. A văzut că nu a fost doar un moft și a început să mă susțină în ceea ce fac. A înțeles că asta este pasiunea și profesia și totul la un loc. Pentru mine muzica este tot ceea ce pot să fac”, a mai spus artista.

Extrem de sigură pe ceea ce face, dar și pe talentul său, Nicoleta nu se vede făcînd altceva în afară de muzică, declarînd că ar mai putea cocheta cu o altă meserie, însă care are legatură cu ceea ce face în prezent.

In noul val de artisti basarabeni care s-au lansat peste Prut, Nicoleta Nuca este printre vocile care au prins cel mai bine la publicul din Romania. De curand, secretele Nicoletei Nuca au iesit la iveala, dezvaluind cum si cand a inceput satena sa devina artista.

„Nu as vrea sa fac altceva. Poate daca as mai face ceva, ar fi ceva legat tot de arta. Deci, actorie, ceva prezentatoare TV. Nu stiu ce-mi rezerva viitorul, dar stiu sigur ca o sa fie legat de arta, nicidecum de stat in bucatarie la aragaz sa fac mancare sau intr-un birou asezata la o masuta de dimineata pana seara. Nu este pentru mine treaba asta”, ne-a spus Nuca, afirmand totusi ca i-ar placea sa-si incerce puterile si in televiziune, insa nu sa faca o cariera din asta.

„Mi-ar placea sa-mi incerc puterile si in calitate de prezentatoare in orice gen de emisiune. Nu stiu daca m-as vedea la stiri, desi, considerand postura pe care o adopt de cele mai multe ori, cred ca m-as potrivi”, a mai spus cantareata.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?