Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Panică și groază! Pasagerii cursei Tarom povestesc prin ce au trecut

5 iun. 2017,, 08:41   Societate
4286 0

Incident pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Ieri un avion al companiei Tarom, de pe cursa Bucureşti-Chişinău, care efectua aterizarea pe aeroport, a ieşit de pe pistă.

Din această cauză, niciun avion nu putea ateriza, dar nici decola de pe aeroport, iar unele curse aşteptate la Chişinău au fost redirecţionate pe cel din Iaşi.

În momentul frînării, aeronava a început a se clătina haotic, iar echipajul a încercat să direcţioneze avionul. Nava a ieşit de pe pistă, iar în consecință aceasta a fost blocată. Timp de cîteva ore, unele avioane nu au putut ateriza pe Aeroport. Oamenii spun că acestea au survolat aproape o oră deasupra Chișinăului.

" - Da cam o oră. - Ce v-au spus? - Sînt niște probleme tehnice în aeroport și întîrziem cu o oră de vreme. - V-ați speriat? - Nu."

"Nu ne-au explicat nimic clar. Era foarte cald, dar nu ne-au oferit apă la toți. Eram foarte îngrijoraţi."

La fel de îngrijorate erau și rudele celor aşteptaţi, deoarece nu înţelegeau ce s-a întîmplat.


"A spus că la 18:20, două ore nu am știut nimic și acum se reține, nu știu ce s-a întîmplat aici. Am auzit că e un accident aici pe Aeroport dar nu ni s-a spus deodată."

"Avionul trebuia să ajungă la ora 18:20. Nu ne-au anunţat nimic. Ne-am adresat la recepție de cîteva ori, dar tot ce ne-au spus e că au zburat din București. Alte informaţii nu ni s-au oferit."

La bordul avionului implicat în incident se aflau 39 de pasageri, însă nimeni nu a avut de suferit.

Pentru a investiga cazul, la faţa locului s-au deplasat imediat reprezentanţi ai Autorităţii Aeronautice Civile din Moldova.

Aceştia vor colabora cu o comisie din cadrul Ministerului Transporturilor, dar şi reprezentanţi ai Autorităţii de Investigare a Accidentelor din România.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?