X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Parizienii se plîng masiv pe imigranțiilegali agresivi

3 iun. 2017,, 18:00   Externe
5518 9

Locuitoarele cartierului parizian, situat înapropierea atracției cu renume mondial – Bazilica Sacré-Coeur, se plîng masiv pehărțuială în stradă din parteacomercianţilor şi imigranților ilegaliagresivi, comunică ziarului Parisien.

Potrivit datelor publicaţiei, care facereferinţă la grupul de initiativă, format din locuitoare ale cartierului ChapellePazhol, deja de mai mult timp numeroasefemei se confruntă în stradă cu cazuri de hărțuire, manifestări de agresiune fizicăși verbală din partea “comercianţilor, dealerilor şi migranţilor ilegali”, care au schimbat în totalitate aspectul raionuluiliniştit pe timpuri.

După cum au relatat pentru ziarlocuitoarele cartierului, multora le estedeja frică să iasă în stradă şi să lase copiiisinguri la şcoală, unele au fost nevoite sărevizuiască traseele de deplasareobișnuite, altele şi-au schimbatgarderoba, renunţînd la lucruri care atragatenţia, ieşirea seara în stradă estepericuloasă.

Potrivit mărturiei unei pariziene, ei i-a fost aruncat în păr un muc aprins de ţigară, alta a fost ameninţată cu cuţitul, înacelaşi cartier anterior s-a comis un ataccu character sexual asupra unei localniceîn vîrstă, care se întorcea seara singurăacasă. Reprezentantele grupului de initiativă cred că nu este prea eficient săse plîngă, de aceea, ele intenţionează săînregistreze pe străzile, unde se confruntăcu manifestări de agresiune, observaţiilelor şi să le împărtăşească autorităţilor. Deputaţii locali au promis deja săexamineze această problemă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?