Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Marfă de contrabadă depistată într-un camion lîngă Vulcănești (FOTO)

1 iun. 2017,, 12:15   Societate
3347 0

O tentativă de plasare pe piață a mai multor loturi de mărfuri de larg consum fără acte de proveniență a fost contracarată de poliția de frontieră, notează NOI.md.

Potrivit informațiilor deținute de serviciile specializate ale Vămii, acestea erau procurate de la piața KM7 din or. Odessa, Ucraina, și indroduse în țară prin eludarea controlului vamal.

Reținerea a avut loc în apropierea or. Vulcănești, după ce inspectorii Echipelor Mobile au stopat pentru verificări un autocamion care, conform actelor de însoțire, transporta negru de fum (carbon negru) din Federația Rusă în România. În cadrul verificărilor efectuate, angajații vamali au observat semne vizibile de deteriorare a spațiului destinat aplicării sigiliului, motiv pentru care aceștia au dispus escortarea mijlocului de transport la postul vamal ”Giurgiulești”.

Urmare a controlului fizic efectuat asupra compartimentului marfar, inspectorii Echipelor Mobile au depistat mai multe loturi de mărfuri de larg consum în asortiment (articole vestimentare, de încălțăminte și de marochinărie, produse cosmetice, produse alimentare etc.).

Pe acest caz este documentat conducătorul mijlocului de transport, un cetățean al Republicii Moldova în vîrstă de 45 de ani, domiciliat în or. Vulcănești.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?