Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Chirtoacă transmite mesaje prin intermediul site-ului Primăriei

31 mai. 2017,, 16:10   Politică
4872 0

Deși se află în arest la domiciliu, primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, nu rămîne departe de viața publică.

Pe site-ul Primăriei Chișinău a apărut un mesaj al primarului.

„S-a încheiat încă un an școlar, în care fiecare dintre voi a dat dovadă de perseverență, răbdare, maturitate și verticalitate. Este momentul oportun să conștientizăm că am făcut un pas înainte spre realizarea dorințelor și aspirațiilor noastre, spre făurirea unui viitor mai prosper în țara noastră.

Adresez sincere mulțumiri cadrelor didactice, care și-au legat destinul de educarea și instruirea tinerei generații. În această zi îmi exprim recunoștința față de cei care au făcut o profesie din altoirea cunoștințelor, a dragostei față de țară, limbă și neam. Fie ca vacanța frumoasă de vară să vă dea noi puteri pentru a întîmpina noul an școlar cu mai multă încredere, entuziasm, motivație de a merge mai departe și cu un nou val de prospețime didactică.

Mă închin în fața părinților, care contribuie zilnic la educarea tinerei generații, care modelează personalitatea copiilor și le insuflă valori umane. Fie ca la sfîrșitul acestui an școlar să vă bucurați de rezultatele copiilor dumneavoastră, să conștientizați potențialul pe care îl dețin tinerii noștri și să îi ajutați să devină mai responsabili, mai corecți și mai dornici de a contribui la dezvoltarea acestei țări.

Le urez mult succes absolvenților, care vor trebui să-și demonstreze cunoștințele acumulate pe parcursul anilor și să pășească pe o nouă treaptă a vieții. Celorlalți elevi le doresc o vacanță plină de momente frumoase, astfel încît să revină cu sufletul luminat, chipurile voioase și cu o sete mare de a culege noi cunoștințe. Nu uitați că fiecare dintre voi este o personalitate. Demonstrați zilnic cine sînteți și de unde veniți, nu vă lăsați bătuți în fața greutăților și a provocărilor. Rezistați, munciți, ajutați-vă reciproc și perseverați. Doar așa vom putea dezvolta vectorul european al țării noastre”, se arată în mesajul primarului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?