X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Tenismen pedepsit drastic. Cum s-a comportat cu o jurnalistă care-i lua un interviu

1 iun. 2017,, 01:30   Sport
2762 0

Un jucător francez de tenis a fost pedepsit drastic de organizatorii turneului de la Roland Garros, după ce s-a apropiat prea mult de o jurnalistă care încerca să-i ia un interviu.

Maxime Hamou, în vîrstă de 21 de ani, a fost eliminat chiar din primul tur al turneului, însă ghinionul s-a ţinut în continuare de el. După ce s-a apropiat prea mult de o jurnalistă şi a sărutat-o cu forţa, acestuia i-a fost retrasă acreditarea. Tenismenul nu va mai putea asista la meciurile de la Roland Garros nici măcar din postura de spectator.

"Conducerea turneului a decis să-i revoce lui Maxime Hamou acreditarea, după comportamentul său inadecvat la adresa unui jurnalist", se arată într-un comunicat al Federaţiei Frasnceze de Tenis, potrivit The Guardian.

Din video-ul devenit viral, se poate observa cum jurnalista încearcă să-i ia un interviu, însă acesta se apropie în repetate rînduri de ea, o ia în braţe şi o sărută pătimaş pe obraz.

Tînăra jurnalistă încearcă să scape din braţele lui şi să-şi continuie transmisiunea, însă tenismenul este foarte insistent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?