Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

La taberele de odihnă pentru copii vor fi desfăşurate seminare informative

31 mai. 2017,, 11:31   Societate
1877 0

Centrul internaţional de apărare a drepturilor omului "La Strada" va desfăşura pe parcursul verii seminare informative la taberele de odihnă pentru copii.

Voluntarii Centrului vor discuta cu adolescenţii şi copiii despre siguranţa pe Internet şi construirea de relaţii armonioase în cuplu.

Solicitată de agenţia INFOTAG, reprezentanta "La Strada", Anastasia Cucuruz, a spus că seminarele vor fi desfăşurate în cadrul unui program de studii care a fost implementat pe parcursul anului 2017 în şcolile din Moldova.

"Voluntarii vor oferi informaţii utile despre cum pot naviga online în siguranţă, ce este un abuz şi cum îl pot raporta pe www.siguronline.md. Copii trebuie să ştie unde să se adreseze după ajutor sau un sfat şi ce măsuri trebuie să întreprindă pentru soluţionarea problemei", a spus ea.

La solicitare, voluntarii pot organiza şi difuzarea gratuită a filmului "Culorile". Producţia cinematografică ilustrează situaţia trăită de Ana, protagonista filmului, care se îndrăgosteşte de un bărbat care o curtează sincer şi frumos, astfel înfiripîndu-se o iubire ca în poveste. Totuşi, la puţin timp relaţia lor începe să fie umbrită de posesivitatea bărbatului, care escaladează în violenţă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?